Ev Yapımı Fıstık Ezmesi
Yulaf lapasına yakışan lezzet fıstık ezmesini evde de hazırlayabilirsiniz.
İlave şeker ve koruyucu olmadığından daha sağlıklı olacaktır.
Yapılışı;
*Fıstıkların kabuğunu çıkarın.
*2-3 dakika tavada kavurun.
*Blendırı dinlendirerek çekin.
*İsteğe göre bal,pekmez,kakao vb. ekleyebilirsiniz.
*Zamanla akışkan kıvam alacaktır.
*Aman dikkat! Acele ederseniz blendırınız bozulabilir.
*AFİYET OLSUN
Diyetisyen Buket Akbulut
Merhaba, Ben Diyetisyen Buket Akbulut.Beslenme ve diyetetik bölümünü %100 İngilizce 3,62 ortalama ile yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım.Danışanlarıma sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırarak onların yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyorum.Blogumda sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme,besinlerin kalorileri vb. hakkında paylaşım yapıyorum.Sağlıklı Günler Dilerim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder